Ramos in zijn nopjes: We hebben enorm veel bezieling getoond
Real boekt knappe 1-0 zege op Bayern

Ramos in zijn nopjes: "We hebben enorm veel bezieling getoond"

23-04-2014 23:30

Sergio Ramos kon woensdagavond zijn geluk niet op na de 1-0 zege op Bayern München in de halve finale van de Champions League. De verdediger kijkt met veel vertrouwen uit naar de return in Duitsland.

Volgens Ramos had Real veel profijt van het spelen in eigen stadion. "We hebben vanavond enorm veel bezieling getoond en moeten het publiek bedanken. Thuis spelen geeft ons vleugels. Het was een pittig duel met een team dat de wedstrijd graag wil controleren. We hebben echter een paar goede mogelijkheden gekregen in de tegenaanval, waarmee we ze pijn hebben gedaan."

"Na rust hebben we geprobeerd de bal sneller te veroveren, maar het leverde helaas niet nog een goal op. Ik denk dat we in de return opnieuw voor een zege moeten gaan, want deze 1-0 is misschien niet voldoende. We zullen de tegenstander opnieuw goed bestuderen en hopelijk plaatsen we ons dan voor de finale."

Iker Casillas verrichtte enkele belangrijke reddingen. Ramos: "Hij heeft vanavond maar weer eens laten zien hoe goed hij is. Hij heeft ons al een prijs bezorgd. Op belangrijke momenten staat hij er altijd en deze 1-0 is een goed resultaat voor de heenwedstrijd."