'Interne twijfels bij PSV over naar vorm zoekende Ruiz'
Eindhovenaren twijfelen of ze aanvaller van Fulham willen overnemen

'Interne twijfels bij PSV over naar vorm zoekende Ruiz'

24-04-2014 09:52
7

Binnen PSV wordt getwijfeld over het behouden van Bryan Ruiz. De Costaricaanse aanvaller wordt tot het einde van het seizoen van Fulham gehuurd.

 

Waar PSV in januari enthousiast was om Ruiz definitief over te nemen, zijn er inmiddels interne twijfels over zijn kwaliteiten. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Ruiz heeft sinds zijn komst een aantal uitstekende wedstrijden gespeeld, maar evenzoveel keer zakte hij door de ondergrens.

Wedden

Meer odds

De rechtsbuiten is de laatste weken weer uit vorm, waar juist verwacht werd dat hij vanwege zijn fitheid steeds beter zou worden. Het contract van Ruiz bij Fulham loopt nog een jaar door, waardoor PSV enkele miljoenen op tafel moet leggen om hem over te nemen. PSV heeft in het huurcontract geen optie tot koop bedongen.

Omdat Ruiz komende zomer zijn 29ste verjaardag viert, kan PSV die uitgave vermoedelijk niet terugverdienen. Als hij een driejarig contract tekent, is hij contractvrij als hij 32 is. Op die leeftijd worden doorgaans niet of nauwelijks transfersommen voor spelers betaald. Met Luciano Narsingh heeft PSV een alternatief voor Ruiz in huis.