Gekte in Liverpool neemt toe: We kunnen heel Engeland verbazen
Suárez ziet landstitel voor Liverpool naderen

Gekte in Liverpool neemt toe: "We kunnen heel Engeland verbazen"

24-04-2014 15:15

Met nog drie resterende competitiewedstrijden ligt Liverpool vol op koers voor de eerste Premier League-titel sinds 1990. Volgens Luis Suárez heeft de sportieve ontwikkeling op Anfield zelfs de spelersgroep verrast.

Suárez mikte afgelopen zomer op een vertrek bij Liverpool vanwege het mislopen van een Champions League-ticket. Na 35 wedstrijden in het nieuwe seizoen gaan The Reds evenwel aan kop in de Premier League en lonkt de landstitel. "Dat zal vooraf niemand voor mogelijk hebben gehouden", vertelde de Uruguayaanse oud-Ajacied aan The Guardian.

"Natuurlijk bezit Liverpool goede spelers, maar gezien het complete plaatje hebben we niet de spelers om mee te draaien. De waarheid is dat we ook onszelf verbazen door zo te voetballen. Deze spelers bewijzen waarom ze voor Liverpool spelen. We kunnen heel Engeland verbazen gezien de investeringen die Chelsea, Manchester City en Arsenal hebben gedaan."

"Zelfs Tottenham Hotspur heeft meer dan 120 miljoen euro geïnvesteerd. Toch staan wij met een relatief kleine investering op deze plek. Dat is onvoorstelbaar", besloot Suárez trots.