Succestrainer Dortmund ontving nog geen belletje van United
Klopp herhaalt in Duitsland te willen blijven

Succestrainer Dortmund ontving nog geen belletje van United

24-04-2014 19:23

Jürgen Klopp wordt samen met Louis van Gaal en Carlo Ancelotti het vaakst genoemd als mogelijke nieuwe trainer van Manchester United. De Duitse succescoach van Borussia Dortmund hoorde echter nog niets vanuit Engeland, vertelt hij aan Sky Sports.

Klopp zei eerder al geen interesse te hebben in een eventuele overgang naar de Premier League, maar in Engeland wordt gedacht dat de coach dat alleen zegt om de rust te bewaren bij Borussia Dortmund. "Ik vind Manchester United echt een geweldige club, maar zolang de zaken hier door blijven gaan zoals ze dat nu doen, heb ik een duidelijke overeenkomst met Borussia Dortmund."

Wedden

Meer odds

"Ik kan dan ook weinig met de grootte van een club, zelfs als er al een aanbieding zou liggen. En om hier steeds op te reageren is een beetje ongemakkelijk omdat er helemaal geen sprake is van een aanbieding. Dat ik nu al een aanbieding die er niets eens is moet afwijzen, is beschamend. Ik vind United geweldig, maar ik ben nog erg gelukkig hier en er zijn wel duizend redenen waarom ik het geweldig vind om voor Dortmund te werken."