'Derde poging levert Ajax wel titelfeest op; Feyenoord trots op twee'
Amsterdammers pakken 33ste landstitel, Feyenoord naar Champions League

'Derde poging levert Ajax wel titelfeest op; Feyenoord trots op twee'

25-04-2014 08:01

Drie keer is scheepsrecht voor Ajax. De Amsterdammers mogen zondag in Almelo de champagne ontkurken en de bloemen in ontvangst nemen; op bezoek bij Heracles grijpt Ajax zijn derde kans op het veroveren van de 33ste Nederlandse landstitel, verwacht bookmaker Unibet.

Na het bekerdebacle in de Kuip, Ajax verloor afgelopen week de veelbesproken eindstrijd van PEC Zwolle (5-1), valt er zondag wel wat te vieren in Amsterdam. Onder leiding van trainer Frank de Boer verovert Ajax in Almelo de vierde landstitel op rij. Na 'mislukte' titelkansen tijdens de afgelopen twee speelrondes, is het op de voorlaatste voetbalzondag wel raak. Ajax wint (1.57) van Heracles (5.40) en is niet meer te achterhalen door Feyenoord.

Maar ook Feyenoord heeft reden voor een feestje. De Rotterdammers (1.22) kloppen in de eigen Kuip SC Cambuur (11.50) en mogen zich komend seizoen opmaken voor een plek in de voorronde van de Champions League. De tweede plek in de Eredivisie kan Feyenoord na zondag niet meer ontgaan. In de strijd om de plekken drie en vier doen FC Twente en Vitesse goede zaken. Zij houden PSV van het lijf.

De Tukkers (1.65) winnen van NEC Nijmegen (4.70) en de Arnhemmers (1.30) kloppen Go Ahead Eagles (9.50). PSV (1.65) wint ook; dat doen de Eindhovenaren op bezoek bij kersverse bekerwinnaar PEC Zwolle (4.70). In de kelder van de Eredivisie gloort er een sprankje hoop voor Roda JC Kerkrade. De Limburgers (2.40) winnen in Kerkrade van FC Groningen (2.70) en komen op gelijke hoogte met NEC.

Rondom alle wedstrijden in de Eredivisie biedt Unibet een veelvoud aan weddenschappen aan. Tevens is het mogelijk om live in te zetten op wedstrijden, ook via mobiel. Ben jij een Eredivisie-kenner? Schrijf je dan nu in bij Unibet en waag een gokje! Je ontvangt bovendien direct een bonus tot vijftig euro!