Groot talent tekent bij Feyenoord: Een heel bijzondere dag
Verdonk tot medio 2017 actief in Rotterdam-Zuid

Groot talent tekent bij Feyenoord: "Een heel bijzondere dag"

24-04-2014 21:25
2

Feyenoord is er in geslaagd één van de grootste talenten uit de eigen opleiding aan de club te binden. Calvin Verdonk zette donderdag zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2017.

De pas zestienjarige Verdonk geldt als een enorm talent en werd vorige maand nog in verband gebracht met een overstap naar PSV. De linksbenige centrumverdediger kiest echter voor een toekomst bij Feyenoord en is in zijn nopjes met het contract. "Omdat dit voor mij een heel bijzondere dag is, die ik graag wil delen met de mensen die dicht bij mij staan. Van jongs af aan heb ik ervan gedroomd om bij Feyenoord te spelen. Het ultieme doel is om het eerste elftal te halen en in De Kuip mogen spelen."

Ook technisch directeur Martin van Geel heeft hoge verwachtingen van de jeugdinternational, vertelt hij op de clubsite van Feyenoord. "Calvin is een linker centrale verdediger, die het dit seizoen uitstekend doet in B1. Mentaal is hij sterk, dat blijkt wel uit de stappen die hij de afgelopen jaren heeft gemaakt in zijn ontwikkeling. Dit contract moet voor hem voelen als een grote waardering vanuit onze kant, maar ook als een enorme stimulans om zich de komende tijd optimaal te blijven ontwikkelen. Daarin zullen wij hem uiteraard helpen en ondersteunen."