De kans dat Gonalons volgend jaar voor Napoli speelt? Tachtig procent
Napoli concreet in de markt voor Lyon-middenvelder

"De kans dat Gonalons volgend jaar voor Napoli speelt? Tachtig procent"

24-04-2014 21:38

Maxime Gonalons lijkt zijn geluk te gaan beproeven in de Serie A. De zaakwaarnemer van de middenvelder is inmiddels in onderhandeling getreden met Napoli, dat in januari nog een bod afgewezen zag worden door Olympique Lyon.

"Ik ben nu in Lyon en morgen in Napels", aldus zaakwaarnemer Frederic Guerra in gesprek met Radio CRC. "Gonalons heeft aanbiedingen gekregen van vele clubs en de belangstelling van Napoli is geen geheim. In januari wees Lyon nog een bod af omdat de club niet midden in het seizoen de aanvoerder wilde laten gaan.

De transfer van Gonalons zal vermoedelijk nog lange tijd in beslag gaan nemen. "Gonalons wil naar een club die speelt om de prijzen. Als Napoli een team bouwt om de titel te winnen, dan zal Gonalons de aanbieding accepteren. Het is de bedoeling dat hij naar Napoli gaat, maar we willen eerst over alles duidelijkheid. De kans dat Gonalons volgend seizoen voor Napoli speelt? Tachtig procent, maar ik denk dat het pas na het WK rond zal komen."

Guerra is tevens de zaakwaarnemer van Samuel Umtiti, de linksback van Olympique Lyon. Ook voor de verdediger heeft Napoli zeer serieuze belangstelling. "Napoli is onder de indruk van Umtiti en ik heb met hen over hem gesproken. Hij is een belangrijke speler, jong en met veel potentie. Hij kan centraal in de defensie uit de voeten en als linksback. Als Napoli er met Lyon uitkomt over Umtiti, ziet hij een transfer wel zitten."