Feyenoord-huurling even terug: Wennen als ik naar de gastenkleedkamer moet
Manu: "Maar ik wil net als altijd wel gewoon winnen"

Feyenoord-huurling even terug: "Wennen als ik naar de gastenkleedkamer moet"

25-04-2014 11:12
2

Elvis Manu keert zondag voor even terug in De Kuip, om met SC Cambuur tegen zijn eigenlijke werkgever Feyenoord te spelen. De linksbuiten van de Friezen zal het even vreemd vinden, maar gaat zich niet inhouden.

"Het is natuurlijk heel gek om tegen je eigen werkgever te moeten spelen, maar dat zijn dingen die kunnen gebeuren in de voetballerij", zegt Manu op de website van Cambuur. "Het zal in het begin wel even wennen zijn als ik bij het stadion aankom en naar de gastenkleedkamer zal moeten lopen. Het is dan ook zeker een bijzondere wedstrijd voor mij, maar ik wil net als altijd wel gewoon winnen."

Manu kwam in de winterstop op huurbasis naar Leeuwarden. Mede door zijn inbreng (vijf goals en twee assists in veertien duels) klom Cambuur naar de tiende plek. "Na de winterstop draait het hele team goed en dan is het natuurlijk makkelijker om jezelf te laten zien. Het gaat tot nu toe best aardig denk ik, maar er zijn altijd verbeterpunten."

Hoe dan ook, de geboren Dordtenaar vermaakt zich goed bij Cambuur. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik vooraf niet had verwacht dat ik het zo naar mijn zin zou hebben hier in Leeuwarden. Ik ben geweldig goed opgevangen door de groep en het is me echt honderd procent meegevallen", vertelt de aanvaller.