De Jong praat snel met Ajax: Andere clubs hebben zich gemeld
"Ik weet eigenlijk nog niet wat ik ga doen, volgend seizoen"

De Jong praat snel met Ajax: "Andere clubs hebben zich gemeld"

04-06-2014 16:09
9

Siem de Jong gaat binnenkort om tafel met Ajax. De multifunctionele aanvoerder van de Amsterdamse club is in het bezit van een contract tot de zomer van 2015. De Jong gaf eerder dit jaar aan open te staan voor een nieuw avontuur.

Waar De Jong volgend seizoen speelt is vooralsnog niet duidelijk. "Ik weet eigenlijk nog niet wat ik ga doen, volgend seizoen. Ik heb er met de club nog weinig over gesproken en andere clubs hebben zich gemeld. Ook met Newcastle United, waar mijn broertje afgelopen tijd speelde, heeft mijn zaakwaarnemer contact gehad. Er is al eerder contact geweest, maar het is niets concreets", zegt De Jong in gesprek met Heldenonline.nl.

De Jong heeft wel een zwak voor Newcastle United, de club waar broer Luuk de Jong de afgelopen maanden actief was. "Newcastle is een mooie club en ik zou het super vinden om samen met mijn broertje te voetballen. Ik weet alleen niet of dat er in zit. Hij is verhuurd door Borussia Mönchengladbach en heeft geen contract aangeboden gekregen van Newcastle. Ik ga volgende week met Ajax praten en daarna zie ik wel", aldus De Jong tegenover Helden.