Massale belangstelling voor Ajacied in Brazilië: Dat komt wel binnen
Engelse clubs zouden direct informeren

Massale belangstelling voor Ajacied in Brazilië: "Dat komt wel binnen"

16-06-2014 07:21
12

Daley Blind heeft zich met een uitstekend optreden tegen Spanje in de kijker gespeeld van clubs uit heel Europa. Volgens De Telegraaf hebben trainers en scouts uit de Premier League en de Bundesliga sinds vrijdagavond in recordtijd meer informatie opgevraagd.

Blind reageert zelf ook op de belangstelling die naar verluidt op gang is gekomen. "Het is natuurlijk wel groots allemaal, het komt zeker wel bij je binnen", aldus de international bij de persconferentie in Brazilië. "Maar ik blijf met beide benen op de grond."

Nadat onder meer Thierry Henry en Alan Shearer hem tot man van de wedstrijd hadden uitgeroepen, werd in Engeland direct over een transfer naar Manchester United gesproken. Blind blijft er nuchter onder. "De link wordt snel gelegd omdat Robin (Van Persie, red.) daar speelt en Louis van Gaal ook naar Manchester United vertrekt", verklaart hij. 

De 24-jarige voetballer wil het voorlopig ook niet meer over een mogelijke transfer hebben. "Daar sluit ik me volledig van af. Ik ben nu hier bij het Nederlands elftal en daar wil ik me op focussen", zei hij in gesprek met de NOS.