Zagreb boos op 'Ajax-transfer':  Messi kan ook niet voor Bayern München tekenen
"Wij zien niet in hoe het mogelijk zou kunnen zijn dat Muric bij Ajax tekent"

Zagreb boos op 'Ajax-transfer': "Messi kan ook niet voor Bayern München tekenen"

18-06-2014 08:10
23

Robert Muric heeft een contract getekend bij Ajax, maar officieel is zijn komst nog niet. Dinamo Zagreb claimt dat het de talentvolle speler nog tot medio 2015 onder contract staat. Men verlangt dan ook een transfersom, terwijl de speler en zijn management beweren dat hij transfervrij is.

"Wij zien niet in hoe het mogelijk zou kunnen zijn dat Muric bij Ajax tekent", zegt Dinamo-woordvoerder Vedran Attias in gesprek met Ajax Showtime. "Lionel Messi kan ook niet voor Bayern München tekenen, als Bayern hem niet eerst van Barcelona heeft gekocht."

"Ik herinner me dat José Mourinho beboet is voor het praten met een speler die nog niet bij hem onder contract stond. Als Ajax of een andere club geïnteresseerd is in Muric, is er een manier om achter de vraagprijs te komen, maar wij zijn niet voor onderhandelingen benaderd", aldus Attias.

Dinamo Zagreb gaat er nog steeds vanuit dat Muric tot medio 2015 onder contract staat bij de club. De speler en zijn management gaan er juist vanuit dat de achttienjarige Muric sinds afgelopen maandag transfervrij is. Als Dinamo Zagreb gelijk heeft moet Ajax een transfersom betalen. De UEFA moet nu uitsluitsel brengen in de zaak.