Ziyech lijkt clubs teleur te stellen: Mijn hoofd is hier, bij Heerenveen
"Of ik al aan bijtekenen denk? Dat nog niet"

Ziyech lijkt clubs teleur te stellen: "Mijn hoofd is hier, bij Heerenveen"

12-07-2014 11:43
6

Nagenoeg iedereen gaat ervan uit dat Hakim Ziyech komend seizoen niet meer voor sc Heerenveen speelt, maar voorlopig is een vertrek niet aan de orde. De begeerde middenvelder rekent vooralsnog op een langer verblijf in Friesland.

FC Twente is één van de clubs met interesse, maar er zijn meer kapers op de kust. Onder meer Feyenoord werd al eens aan het talent gelinkt, maar van concrete belangstelling is geen sprake. "Eerlijk, op dit moment speelt er niets, met geen club", zegt de voetballer in de Leeuwarder Courant. "Ik focus me helemaal op Heerenveen zolang dat zo is."

Het lijkt erop dat Ziyech zijn aflopende verbintenis gaat uitdienen. "De kans is groot dat ik blijf. Of ik al aan bijtekenen denk? Dat nog niet. Maar ik heb een aantal goede gesprekken met de trainer gehad. Mijn hoofd is hier, bij Heerenveen", aldus de 21-jarige spelmaker.

"Ik weet niet of hij blijft, maar ik hoop het wel", reageert Lodeweges op zijn beurt. "Ik zie een speler die er zin in heeft en die openstaat voor een iets andere speelwijze." Het inslijpen van die speelwijze kost tijd. "Wat ik vooral heb gezien, is een stel spelers dat absoluut de intentie heeft om iets te doen met wat we ze hebben aangereikt. En nee, perfect is het nog niet."