De Boer is tevreden: 'Ajax heeft geen nieuwe buitenspelers nodig'
Vleugelaanvallers maken indruk tijdens voorbereiding

De Boer is tevreden: 'Ajax heeft geen nieuwe buitenspelers nodig'

13-07-2014 07:46
10

Frank de Boer is drukdoende om de selectie van Ajax voor te bereiden op de start van het nieuwe seizoen. Tijdens de eerste oefenwedstrijden maakten vooral de vleugelspelers een zeer sterke indruk bij de Amsterdamse club waardoor de voornoemde trainer in ieder geval niet op zoek zal gaan naar versterking voor deze posities.

 

"We hebben Lasse Schöne op rechts, van Anwar El Ghazi straalt het talent af. We hebben ook Becker en Lesley De Sa nog en Ricardo Kishna op links. Verder hoop ik dat Robert Muric snel speelgerechtigd is", aldus De Boer tegenover het Algemeen Dagblad.

Na de laatste twee wedstrijden tegen Wacker Innsbruck (5-1) en Aalborg BK (2-2) worden de contouren zichtbaar van het team dat om de Johan Cruijff Schaal zal spelen tegen PEC Zwolle. De verwachting is dat Mike van der Hoorn, Nick Viergever en Kenneth Vermeer de vervangers zullen zijn van respectievelijk Joël Veltman, Daley Blind en Jasper Cillessen.

De drie laatstgenoemde spelers maakten deel uit van de selectie van Oranje tijdens het WK in Brazilië. Blind en Cillessen konden rekenen op een basisplaats en Veltman moest het doen met een rol als invaller.