Ajax-huurling ambitieus: Ik wil de supporters verrassen met goed spel
"Ik kan goed het spel van de tegenstander ontregelen"

Ajax-huurling ambitieus: "Ik wil de supporters verrassen met goed spel"

14-07-2014 14:19
8

Fabian Sporkslede is verheugd het komende seizoen op huurbasis voor Willem II te spelen. De promovendus huurt de speler voor een seizoen van Ajax. De middenvelder deed in het verleden al de nodige ervaring op en is daarom een welkome versterking.

Sporkslede brak nog niet door bij Ajax, maar deed in 2012 wel mee in het Champions League-duel met Real Madrid. "Het was een geweldige ervaring om het laatste half uur als wisselspeler in een Champions League-wedstrijd te worden ingezet. We verloren wel met 4-1, maar ik leerde er veel van", vertelt de spelverdeler op de officiële website van zijn tijdelijke werkgever.

Wedden

Meer odds

Het afgelopen seizoen speelde Sporkslede voor Jong Ajax, maar brak in september 2013 zijn kuitbeen. In Tilburg is hij er op gebrand om aan te tonen een waardig basisspeler te zijn. "Ik kan goed het spel van de tegenstander ontregelen, de ruimtes klein houden, zorgen voor een degelijke opbouw van de aanvallen en mijn balvaardigheid en snelheid mogen er ook zijn."

"Ik ben er klaar voor", toont Sporkslede zich gedreven. "Van mijn beenbreuk ben ik volledig genezen. Ik heb alweer zonder angst of pijn gespeeld en wil de supporters verrassen met goed spel."