Kishna stelt verwachtingen bij: Een wereld van verschil met vorig jaar
Aanvaller wil bepalend worden in eerste elftal

Kishna stelt verwachtingen bij: "Een wereld van verschil met vorig jaar"

15-07-2014 09:21
3

Ricardo Kishna mocht van Frank de Boer vorig seizoen al aan het grote werk ruiken. Dit jaar wil de aanvaller van Ajax definitief doorbreken in het eerste elftal van de regerend landskampioen.

"Vorig seizoen mocht ik een paar keer proeven, een kijkje nemen. Nu ben ik er vanaf het begin bij en wil ik mij het hele seizoen laten zien", vertelt Kishna op de clubsite. "Dat is een wereld van verschil met vorig jaar. Natuurlijk was ik vorig jaar trots dat ik erbij kwam. Nu zijn de verwachtingen anders. Dat mag ook. Mijn eigen verwachting is ook anders. Er mag ook meer van mij gevraagd worden vind ik. Dat hoort erbij."

Wedden

Meer odds

"Ik wil een belangrijke speler worden, veel wedstrijden spelen, doelpunten maken en assists geven vanaf de linksbuitenpositie; dat is mijn eerste positie. Voor Viktor Fischer is het zonde dat hij zo lang geblesseerd is, maar nu is daar een plekje vrij gekomen en moet ik mij laten zien", neemt Kishna zich voor.

Kishna maakte tijdens zijn competitiedebuut direct een doelpunt. Komend seizoen wil hij vaker gaan scoren. "Ik heb geen bepaald getal in mijn hoofd over hoeveel doelpunten ik zou moeten maken. In belangrijke wedstrijden, maar ook in kleine wedstrijden moet ik beslissend zijn. Ikzelf en de mensen die de duels kijken weten wanneer iemand belangrijk is. Dat moet er gewoon vanaf stralen."