PSV zet in op volgende transfer: We gaan bekijken of het haalbare kaart is
"Hij wil graag naar PSV, dat is een goed vertrekpunt"

PSV zet in op volgende transfer: "We gaan bekijken of het haalbare kaart is"

15-07-2014 12:13
12

PSV hoopt deze week dichter bij de komst van Steven Defour te komen. Technisch manager Marcel Brands gaat met FC Porto praten om te bekijken of een transfer tot de mogelijkheden behoort.

"We gaan eens bekijken of het haalbare kaart is", bevestigt Brands in gesprek met Voetbal International. "We hebben nog geen indicatie gekregen, behalve van Defour zelf. Hij wil graag naar PSV, dat is een goed vertrekpunt."

FC Porto belegt deze week een trainingskamp in Nederland. Defour is echter niet van de partij, omdat hij vanwege zijn deelname aan het WK nog vakantie heeft. Overigens heeft PSV ook te maken met de Doyen Sports Group, dat een deel van de transferrechten van Defour in handen heeft. De investeringsmaatschappij staat volgens het weekblad open voor een transfer naar Nederland.

De 26-jarige Defour speelt sinds de zomer van 2011 voor FC Porto, dat hem destijds voor acht miljoen euro overnam van Standard Luik. In Portugal heeft de middenvelder nooit een vaste basisplaats kunnen afdwingen. Hij kwam tot 65 wedstrijden en 3 doelpunten.

PSV legde afgelopen weekend al Luuk de Jong vast. Daarnaast werd ook Remko Pasveer gecontracteerd.