'Real Madrid legt met held van Costa Rica nóg een doelman vast'
Vertrek van Casillas of Lopez lijkt aanstaande

'Real Madrid legt met held van Costa Rica nóg een doelman vast'

16-07-2014 08:24
6

Real Madrid hoopt deze week niet alleen de transfer van Toni Kroos af te ronden, ook Keylor Navas moet naar de Spaanse hoofdstad komen. Volgens Marca heeft De Koninklijke de strijd om de doelman gewonnen.

De 27-jarige Navas wordt overgenomen van Levante, waar hij afgelopen seizoen voor het eerst een jaar lang op het hoogste niveau keepte. De Costa Ricaan groeide vervolgens uit tot de held van zijn land door op het WK enkele cruciale reddingen te verrichten. De goalie zorgde bovendien voor een zege in de strafschoppenserie tegen Griekenland, maar moest zich wel gewonnen geven in de strijd met Oranje.

De transfer van Navas is opmerkelijk, omdat Real Madrid ook al de beschikking heeft over Diego Lopez en Iker Casillas. De komst van Navas lijkt er dan ook op te duiden dat één van de twee keepers gaat vertrekken. Met name Casillas zal ontevreden zijn over zijn rol in de afgelopen twee seizoenen. De Spanjaard was negen jaar lang eerste goalie, maar moest onder José Mourinho plots Lopez voor zich dulden. Carlo Ancelotti heeft die lijn doorgezet.