Belangstelling voor Ajacied blijft uit: Op dit moment is het rustig bij mij
"Als het zover is, gaan we natuurlijk wel praten"

Belangstelling voor Ajacied blijft uit: "Op dit moment is het rustig bij mij"

16-07-2014 08:43
3

Ajax speelde al in op zijn vertrek, maar voorlopig zit Niklas Moisander nog gewoon bij Ajax. Een transfer van de verdediger is momenteel niet aanstaande.

Moisander is bij Ajax herenigd met Nick Viergever, die eigenlijk werd aangetrokken als opvolger van de 28-jarige verdediger. De Fin weet niet hoelang zij samen zullen spelen. "Dat weet je nooit. Ik hoop dat het lang duurt", zegt hij in gesprek met RTV Noord-Holland.

"Op dit moment is het rustig bij mij. Er speelt op dit moment niets", vervolgt Moisander, die in Amsterdam een contract heeft tot de zomer van 2015. Vertrekken of verlengen is dan normaal gesproken de boodschap. "Maar ze zijn nog niet naar me toegekomen. Als het zover is, gaan we natuurlijk wel praten."

De linkspoot houdt zich niet met een mogelijke transfervrije status bezig. "Ik concentreer me volledig op het voetbal en vind het heerlijk om hier te zijn. Als er iets komt, verandert het. Maar totdat er iets gebeurt, ben ik geconcentreerd op Ajax. Zo is het altijd geweest en zo zal het blijven", aldus Moisander.