Ajax-aanwinst: Ik zou geen genoegen nemen met een reserverol, nee absoluut niet
"Ik moet gewoon laten zien wat ik waard ben en dan speelt uiteindelijk de beste"

Ajax-aanwinst: "Ik zou geen genoegen nemen met een reserverol, nee absoluut niet"

16-07-2014 08:54
1

Nick Viergever wil er alles aan doen om zijn transfer naar Ajax uit te laten draaien op een succesverhaal. De van AZ overgekomen linkspoot heeft hoge verwachtingen van zijn verblijf in Amsterdam.

Volgens trainer Frank de Boer kan Viergever op verschillende posities uit de voeten. In eerste instantie zal de verdediger zich moeten richten op de positie 'op 6', liet de coach zich eerder ontvallen. Viergever heeft daar vrede mee. Voor de zomeraanwinst telt vooral dat hij wil spelen. "Ik zou geen genoegen nemen met een reserverol, nee absoluut niet", citeert Ajaxshowtime Viergever in gesprek met Ajax TV.

"Ik ben hierheen gekomen om te spelen, je weet dat er meer concurrentie is en het is een stap hogerop, maar ik ben hier niet om op de bank te gaan zitten. Ik moet gewoon laten zien wat ik waard ben en dan speelt uiteindelijk de beste. Concurrentie is goed want dat brengt je naar een hoger niveau. Ik wil gewoon gaan vlammen en als je dan de beste bent dan speel je", aldus Viergever, die eerder in zijn loopbaan het shirt van Sparta Rotterdam droeg.