Ik heb met Jaap Stam gesproken en hechtte veel waarde aan zijn oordeel
Ajacied kijkt uit naar verhuurperiode bij Willem II

"Ik heb met Jaap Stam gesproken en hechtte veel waarde aan zijn oordeel"

17-07-2014 13:47
1

Fabian Sporkslede voetbalt het komende seizoen op huurbasis voor Willem II. De middenvelder wordt verhuurd door Ajax en kijkt uit naar zijn tijdelijke dienstverband bij de Tilburgse promovendus.

Sporkslede, die de afgelopen twee jaar achtervolgd werd door blessures, richt zich op een seizoen zonder blessureperikelen. Jaap Stam, zijn trainer van Jong Ajax, speelde in het verleden ook bij Willem II. "Ik heb dus ook met hem gesproken en hechtte veel waarde aan zijn oordeel", vertelt Sporkslede op de clubsite van Ajax.

Wedden

Meer odds

"Ik heb van hem een heel positieve indruk gekregen, hoewel ik hem al kende van vorig seizoen. Ik denk zelfs dat hij misschien wel de best mogelijke trainer is voor Jong Ajax. Ik vind hem heel allround en voetballend en tactisch goed. Hij heeft het zeker in zich om een goede trainer te worden. Andries (Ulderink, red.) daarentegen heb ik maar een maandje meegemaakt, maar ook van hem heb ik een goede indruk", aldus Sporkslede.

Hoewel het afscheid misschien niet definitief is, gaat Sporkslede Ajax missen. "Ik heb toch ruim zeven jaar bij Ajax gespeeld en veel goede vrienden gemaakt. Die ga ik missen, maar tegelijkertijd heb ik ook het gevoel dat we elkaar wel weer tegenkomen."