De Boer en Ajax kijken met schuin oog: Ze liggen niet voor het oprapen
"Wij hebben een lijstje, maar daar kan ik niets over zeggen"

De Boer en Ajax kijken met schuin oog: "Ze liggen niet voor het oprapen"

17-07-2014 16:05
4

Frank de Boer rekent er niet op dat hij komend seizoen kan beschikken over Kolbeinn Sigthórsson. Het is nog niet duidelijk of Ajax een vervanger aantrekt voor de spits, die zo goed als zeker naar het gepromoveerde Queens Park Rangers verkast.

De Boer heeft na het waarschijnlijke vertrek van Sigthórsson nog twee opties voor de punt van de aanval: Arek Milik en Richairo Zivkovic. Gezien het gebrek aan ervaring van het duo, overweegt Ajax de markt op te gaan. "Ervaren spitsen liggen niet voor het oprapen, we zullen zien waar we gaan zoeken", vertelt De Boer aan AT5.

Wedden

Meer odds

De Ajax-trainer houdt zich verder op de vlakte: "Wij hebben een lijstje, maar daar kan ik niets over zeggen. Ik zeg ook niets over landen, maar er komt in ieder geval niemand van Barcelona naar ons."

Luuk de Jong was aanvankelijk een optie, maar de spits trok naar PSV. De Boer: “De kans dat Sigthórsson vertrekt is het grootst, maar we hebben ons niet gemengd in de race om De Jong. Zolang er geen spits weggaat, ondernemen wij geen actie. Dost is geen optie, nee."