Zaakwaarnemer Blind: De kolder van vandaag, kan morgen zomaar realiteit zijn
"Het ligt in de lijn der verwachting dat er voor Daley veel interesse ontstaat"

Zaakwaarnemer Blind: "De kolder van vandaag, kan morgen zomaar realiteit zijn"

18-07-2014 18:32
2

We moeten er niet vreemd van opkijken als Daley Blind deze zomer toch een mooie transfer gaat maken. Frank de Boer rekent erop dat de linkspoot Ajax trouw blijft, maar zaakwaarnemer Rob Jansen verwacht dat er veel belangstelling komt.

"Het ligt in de lijn der verwachting dat er voor Daley veel interesse ontstaat", zegt Jansen in gesprek met Voetbal International. "Het is wachten tot de transfermarkt echt op gang komt. Als de eerste spelers van club wisselen, gaat de carrousel draaien."

De 24-jarige Blind maakte op het WK een sterke indruk en werd door de BBC zelfs opgenomen in het sterkste elftal van het WK. Volgens de laatste geruchten is FC Barcelona in de race voor de Amsterdammer, van contact is echter (nog) geen sprake. "Maar de kolder van vandaag, kan morgen zomaar realiteit zijn", sluit Jansen een droomtransfer niet helemaal uit.

Volgens De Boer is de kans op een vertrek van Blind niet heel groot. "Ik verwacht gewoon dat hij hier blijft. Hij heeft een fantastisch jaar gehad. Ik denk dat hij zeker op het gebied van leiderschap nog hele grote stappen kan maken. Minimaal nog één jaar hier blijven zou heel goed voor hem zijn", zei de trainer vrijdag.