QPR is rond over transfersom maar hikt tegen eisen Ajax-spits aan
Club houdt hoop op komst spits

QPR is rond over transfersom maar hikt tegen eisen Ajax-spits aan

18-07-2014 20:04
3

Een transfer van Kolbeinn Sigthórsson naar Queens Park Rangers is zeker nog geen uitgemaakte zaak. De Engelsen hebben weliswaar een akkoord bereikt met Ajax over een transfersom van 6,5 miljoen euro, de onderhandelingen met de speler verlopen erg moeizaam.

Sigthórsson heeft namelijk behoorlijke financiële eisen en is nog altijd met QPR in gesprek om tot een akkoord te komen, vertelde manager Harry Redknapp vrijdag tijdens de perspresentatie van Rio Ferdinand. "We hebben contact gelegd met Ajax over hem en nu sleept het zich voort, dus ik weet niet hoe het gaat lopen. Wat de deal met Sigthórsson nu nog tegenhoudt, is het feit dat QPR nog een akkoord met hem persoonlijk moet krijgen."

De international van IJsland heeft bij Ajax nog een contract voor een jaar. Zowel Sigthórsson als de landskampioen van Nederland staan open voor een transfer. Met Arek Milik en Richairo Zivkovic trokken de Amsterdammers zelfs al twee nieuwe spitsen aan, waardoor er nauwelijks nog perspectief lijkt te zijn voor de oud-speler van AZ.