Ajax sluit ook tweede oefenwedstrijd van de dag met overwinning af
Real Sociedad verslagen door Ajax

Ajax sluit ook tweede oefenwedstrijd van de dag met overwinning af

19-07-2014 17:02
1

Ajax heeft ook zijn tweede wedstrijd op zaterdag gewonnen. In een snikheet Hardenberg boekten de Amsterdammers onder het toeziend oog van een flink aantal supporters een 3-1 zege op Real Sociedad. Eerder op de dag won de Eredivisie-club met 2-1 van Achilles'29.

De Spanjaarden kwamen in de openingsfase op voorsprong dankzij een doelpunt van Alfred Finnbogason. De aanvaller van sc Heerenveen stapte onlangs over naar de Primera Division-club. Na veertien minuten werd de treffer van Sociedad ongedaan gemaakt door de Ajacieden. Arkadiusz Milik, deze zomer vastgelegd door Ajax, zette zijn naam op het scorebord.

Wedden

Meer odds

Een eigen doelpunt van Sociedad bracht Ajax verder in het zadel. Iñigo Martínez was zo vriendelijk om de bal middels een kopbal achter zijn eigen doelman te werken. De derde treffer kwam op naam van Anwar El Ghazi. Gedurende de wedstrijd liet hoofdtrainer Frank de Boer het niet na om flink door te wisselen. Op zaterdag 26 juli speelt Ajax de volgende oefenwedstrijd. SL Benfica is dan de tegenstander.