'Koeman zit Feyenoord dwars en wil held van de Kuip naar Southampton halen'
Zweedse spits verschijnt op de radar van Premier League-club

'Koeman zit Feyenoord dwars en wil held van de Kuip naar Southampton halen'

22-07-2014 10:33
5

Feyenoord kan een streep zetten door de komst van John Guidetti. Dat is althans de lezing van The Daily Star. Volgens de Engelse boulevardkrant wil Southampton-trainer Ronald Koeman de spits van Manchester City overnemen.

Koeman en Guidetti hebben goede herinneringen aan hun eerdere samenwerking bij Feyenoord. In Rotterdam vond de Zweedse aanvaller, die op huurbasis actief was in de Kuip, in 23 wedstrijden 20 keer het net namens Feyenoord. Guidetti groeide in Rotterdam razendsnel uit tot een publiekslieveling. De afgelopen seizoenen werd de Zweeds international vrijwel elke transferperiode in verband gebracht met een terugkeer naar de havenstad.

Nu Feyenoord Graziano Pellè naar het Southampton van Koeman zag trekken en de komst van diens 'droomvervanger' Bas Dost op zich laat wachten, werd de Eredivisie-club opnieuw in verband gebracht met Guidetti. Maar ook Koeman is de spits niet vergeten. De Nederlandse trainer, die onder meer Luke Shaw, Adam Lallana en Rickie Lambert zag vertrekken bij The Saints, ziet in Guidetti een prima versterking van zijn selectie.