Koeman maakt zich niet populair met 'bespottelijk bod' op Celtic-reus
Southampton klopt zonder succes aan voor Engels international

Koeman maakt zich niet populair met 'bespottelijk bod' op Celtic-reus

22-07-2014 15:56

Southampton heeft zonder succes een poging gewaagd Fraser Forster naar St. Mary's te halen. De Premier League-club van trainer Ronald Koeman hoopt de doelman over te nemen van het Schotse Celtic, maar zal uit een ander vaatje moeten tappen.

De Schotse kampioen heeft het bod van Southampton direct in de prullenbak geworden. De BBC meldt dat de club het bedrag waarmee The Saints aanklopten in Glasgow naar de mening van Celtic 'bespottelijk' was. Naar verluidt lag de som ver beneden het eerder genoemde bedrag van tien miljoen euro. Bovendien wil Celtic de 26-jarige keeper van ruim twee meter het liefst niet verkopen.

Forster is de afgelopen twee seizoenen uitgegroeid tot een keeper van formaat. Met zijn goede presteren dwong de Engelsman een plek af in de WK-selectie van The Three Lions voor het eindtoernooi in Brazilië. De tweevoudig international kwam in Zuid-Amerika niet in actie namens het land. De oud-doelman van Newcastle United verbrak afgelopen seizoen het Schotse record van de meeste minuten zonder tegentreffer (1.163 minuten).