Roma-coach stelt City en Chelsea teleur: Hij speelt hier komend seizoen
Benatia niet te koop volgens Romeinse oefenmeester

Roma-coach stelt City en Chelsea teleur: "Hij speelt hier komend seizoen"

22-07-2014 20:30

Chelsea en Manchester City hoeven in hun zoektocht naar een nieuwe verdediger niet te rekenen op Mehdi Benatia. De Marokkaanse verdediger is volgens AS Roma-trainer Rudi Garcia niet te koop.

Benatia is momenteel met Roma op trainingskamp in het Amerikaanse Boston. "Mehdi staat hier onder contract en zal komend seizoen voor Roma spelen", sprak Garcia duidelijke taal op een persconferentie. "Gelukkig heeft onze president gisteren met onze spelers gesproken. Morgen zal Benatia gewoon tegen Liverpool spelen."

Wedden

Meer odds

De oefenmeester reageerde ook kort op het gerucht dat Roma Adem Llajic van de hand wil doen. De middenvelder zou door de komst van Juan Manuel Iturbe overbodig zijn. "Onze belangrijkste doel tijdens deze transferperiode is om de belangrijkste spelers te houden. Adem is er daar één van. Hij draagt veel verantwoordelijkheid op zijn schouders en daar houd ik van."

"We moeten er voor zorgen dat we Iturbe niet te veel druk opleggen", vervolgde Garcia. "Hij kan zichzelf hier nog verbeteren en zal belangrijk worden in de aanval. Maar het zal nog even duren voordat we hem in ons systeem op zijn best zien."