Nieuwe Chelsea-ster: Ik wil hier alles winnen wat er te winnen valt
Fabregas hoopt op succesvolle periode in Londen

Nieuwe Chelsea-ster: "Ik wil hier alles winnen wat er te winnen valt"

22-07-2014 23:13
1

Na het teleurstellende WK met Spanje richt Cesc Fábregas zich op zijn nieuwe avontuur bij Chelsea. De middenvelder hoopt komend seizoen zoveel mogelijk prijzen in de wacht te slepen met de Engelse topclub.

Chelsea nam Fábregas deze zomer over van FC Barcelona. "Het was erg belangrijk voor mij dat de deal vóór het WK in orde zou zijn. Ik wilde vrij zijn in mijn hoofd en weten waar ik komend seizoen zou spelen en waar ik heen zou gaan", vertelt de middenvelder op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever. "Ik denk dat ik op de juiste leeftijd ben voor deze stap en ik wilde iets anders. Ik heb naar alle opties gekeken en na een gesprek met de coach wist ik dat Chelsea de beste keuze zou zijn."

Ook zijn voormalige club Arsenal wilde Fábregas naar verluidt graag inlijven, maar de middenvelder koos uiteindelijk bewust voor de Londense aartsrivaal. "Ik wil hier alles winnen wat er te winnen valt, dat is mijn ambitie. De teams van José (Mourinho, red.) zijn altijd moeilijk te verslaan en moeilijk om tegen te spelen. Tactisch staan ze altijd goed georganiseerd en ze hebben discipline. Hij haalt het beste uit zijn spelers."