Monaco en United gewaarschuwd: Sneijder niet voor minder dan vraagprijs weg
Nederlandse middenvelder is belangrijke speler bij Galatasaray

Monaco en United gewaarschuwd: "Sneijder niet voor minder dan vraagprijs weg"

22-07-2014 23:42
5

Galatasaray is niet zomaar van plan om Wesley Sneijder van de hand te doen. Volgens president Unat Aysal moeten geïnteresseerde clubs minimaal aan de vraagprijs van de Nederlander voldoen om de Turkse topclub aan het twijfelen te brengen.

Sneijder heeft in zijn contract een clausulebedrag van 22 miljoen euro staan. Manchester United en AS Monaco zouden naar verluidt belangstelling hebben voor de Oranje-international, maar volgens Aysal hebben beide clubs zich nog niet gemeld. "We hebben voor zowel Fernando Muslera als Sneijder geen bod ontvangen. Beide spelers zijn erg belangrijk voor dit team en hebben daarom een bepaalde transferwaarde."

Galatasaray is volgens Aysal dan ook niet zomaar bereid om de spelers van de hand te doen. "We verkopen deze spelers niet voor minder dan hun vraagprijs en dat heeft enkele belangstellende clubs afgeschrikt. Als een club een van deze spelers wil, zal deze moeten betalen. We zijn pas bereid te luisteren wanneer hun bod voldoet aan de vraagprijs. Wanneer het clausulebedrag wordt geactiveerd, kunnen we niks meer doen."