'Drie clubs azen op Clasie, ook belangstelling voor Kongolo neemt toe'
Southampton, VfB Stuttgart en Hamburger SV willen WK-rookie

'Drie clubs azen op Clasie, ook belangstelling voor Kongolo neemt toe'

23-07-2014 08:56
6

Na Stefan de Vrij wil Feyenoord geen speler meer verkopen, maar het is nog maar de vraag of de club er daadwerkelijk in gaat slagen om de groep bij elkaar te houden. De belangstelling voor Jordy Clasie en Terence Kongolo neemt grotere vormen aan.

Clasie werd al even in verband gebracht met FC Porto, maar volgens Voetbal International hebben nu ook Southampton en SS Lazio belangstelling getoond. Feyenoord wil de international in principe niet verkopen, maar heeft de vraagprijs wel op acht miljoen euro bepaald.

De belangstelling voor Kongolo neemt ook toe. De twintigjarige verdediger is een belangrijke pion in de toekomstplannen van de Rotterdammers, maar zijn contract werd tot op heden nog niet verlengd. Southampton, VfB Stuttgart en Hamburger SV hebben volgens het weekblad interesse.

Kongolo blijft het liefst bij Feyenoord, maar dan moet daar wel een substantiële salarisverbetering tegenover staan. Momenteel is de rookie in de WK-selectie van Oranje één van de minst verdienende spelers. Zijn verbintenis loopt na komend seizoen af.