Aston Villa verjaagt 'gieren': Wij verkopen Vlaar niet, zo simpel is het
"Ron is niet alleen een speler van Aston Villa, hij is onze aanvoerder"

Aston Villa verjaagt 'gieren': "Wij verkopen Vlaar niet, zo simpel is het"

23-07-2014 11:26
1

Paul Lambert, trainer van Aston Villa, waarschuwt clubs die hopen Ron Vlaar weg te kapen uit Birmingham. De manager stelt in The Birmingham Mail dat de aanvoerder van de Premier League-club niet te koop is.

Vlaar wordt na een ijzersterk WK in verband gebracht met verschillende geïnteresseerde clubs. Vanuit Italië zou AS Roma interesse hebben getoond, terwijl in Engeland het Southampton van Ronald Koeman en promovendus Queens Park Rangers werk zouden willen maken van de Ron Beton. Volgens de krant hopen de 'gieren' voor een scherpe prijs zaken te doen. Vlaar heeft in Birmingham immers nog een contract voor één jaar.

Lambert wil niet eens nadenken over een vertrek van de leider van de defensie in Birmingham. Sterker nog; de verdediger kan waarschijnlijk op korte termijn een sterk verbeterd contract tekenen op Villa Park. "Ron is niet alleen een speler van Aston Villa, hij is onze aanvoerder", zegt Lambert. "Hij heeft nog een contract voor één jaar en hij blijft hier."

"We gaan met hem om tafel om te praten over het verlengen van zijn verbintenis en we zijn vol vertrouwen dat die gesprekken positief zullen zijn. Ron heeft altijd gezegd dat hij hier heel blij is en heeft niet de suggestie gewekt dat er iets veranderd is. Deze speculaties komen niet van hem, of van iemand die dicht bij hem staat. Wij verkopen Ron niet. Zo simpel is het."