Djuricic verrast en vervolgt loopbaan bij nummer zeven van Duitsland
Oud-speler Heerenveen op huurbasis weg bij Benfica

Djuricic verrast en vervolgt loopbaan bij nummer zeven van Duitsland

23-07-2014 11:34
1

Alle Nederlandse clubs die stiekem hoopten op de komst van Filip Djuricic kunnen verder kijken. De 22-jarige oud-speler van sc Heerenveen komt komend seizoen uit voor FSV Mainz 05. Dat heeft de Duitse club woensdag bekendgemaakt.

Djuricic wordt voor een seizoen gehuurd van Benfica. De Servisch international kwam in Portugal maar weinig aan spelen toe en mag daarom verder kijken. Of Mainz een optie tot koop heeft bedongen is niet bekendgemaakt. Djuricic zal donderdag voor het eerst met zijn nieuwe club meetrainen.

Wedden

Meer odds

"Filip Djuricic is een jonge speler die zich door sterke optredens naar de Europese top kan spelen", reageert Christian Heidel, directeur van Mainz. "We zijn dan ook heel blij dat we komend seizoen over hem kunnen beschikken." Trainer Kasper Hjulmand is dat eveneens. "Hij is ontzettend getalenteerd, wendbaar en gevaarlijk voor het doel. Hij verhoogt het niveau binnen onze selectie."

Djuricic kwam vorig seizoen elf keer in actie voor Benfica. In de Servische nationale ploeg staat de teller op vijftien wedstrijden en vier goals.