Klopp: Als dat geen onzinverhaal is, vreet ik een bezemsteel op
Borussia Dortmund-trainer niet onder de indruk van pogingen van Van Gaal

Klopp: "Als dat geen onzinverhaal is, vreet ik een bezemsteel op"

23-07-2014 12:23
6

Borussia Dortmund-trainer Jürgen Klopp had - niet voor het eerst - de lachers op zijn hand. De excentrieke Duitser lacht berichten over een transfer van Mats Hummels naar Manchester United uitbundig weg.

De verdediger van de Duitse club, die eerder deze maand met zijn land beslag legde op de wereldtitel in Brazilië, zou hoog op het verlanglijstje van United-trainer Louis van Gaal staan. De Premier League-club heeft veel over voor de komst van de 25-jarige Hummels, maar zal diep in de buidel moeten tasten. Het bedrag van twintig miljoen euro waar in de media over gesproken wordt, komt in elk geval niet in de buurt.

"Als dat geen onzinverhaal is, vreet ik een bezemsteel op", citeert The Daily Star een reactie van Klopp op een vraag over een mogelijke transfer van Hummels naar United. "Waar hebben we het vandaag over? Mats naar Manchester United? Voor hoeveel? Twintig miljoen? Als er over dat soort bedragen gesproken wordt, dat kun je het meteen vergeten. Wanneer kranten het over deze bedragen hebben, dan weet je dat het rotzooi is."