'PSV zet met potlood streep door naam van te dure droomaanwinst'
Cocu: "Natuurlijk had ik de selectie graag al rond gehad"

'PSV zet met potlood streep door naam van te dure droomaanwinst'

23-07-2014 16:37
12

PSV houdt er steeds minder rekening mee dat Steven Defour deze zomer nog naar Eindhoven komt. Volgens Voetbal International wordt de kans op een transfer van de gewenste middenvelder steeds kleiner.

Phillip Cocu zou Defour dolgraag aan zijn selectie willen toevoegen. De trainer heeft er begrip voor dat het aantrekken van de Rode Duivel vertraging oploopt, maar hij moet er volgens het weekblad zelfs rekening mee houden dat de gewenste transfer helemaal van de baan is.

Technisch manager Marcel Brands zou er inmiddels van uitgaan dat de overgang gaat afketsen. FC Porto vraagt een bedrag van acht à negen miljoen euro voor de 26-jarige Belg, terwijl PSV niet verder wil gaan dan zo'n vijf miljoen euro. Door dat verschil tussen vraag en aanbod heeft technisch manager Marcel Brands alvast met potlood een streep door de naam van Defour gezet.

PSV wil in elk geval twee centrale verdedigers en een middenvelder aantrekken, daarnaast hopen de Eindhovenaren nog een versterking voor de voorhoede halen. Cocu wacht intussen rustig af. "Natuurlijk had ik liever de selectie nu al rond gehad, maar ik heb er begrip voor dat het wat langer duurt nu. Het gaat om grote bedragen en daarover moet flink worden onderhandeld", aldus de trainer.