Rutten ziet twee opties voor spitspositie: Hij kan daar zijn mannetje staan
"Eventueel kan Elvis Manu ook nog uit de voeten op die positie"

Rutten ziet twee opties voor spitspositie: "Hij kan daar zijn mannetje staan"

23-07-2014 17:35
1

Supporters van Feyenoord beginnen zich steeds meer zorgen te maken over het gebrek aan kwaliteit in de selectie van Fred Rutten. Vooral aanvallend lijken de Rotterdammers nog geen vuist te kunnen maken, want een opvolger van Graziano Pellè werd nog niet aangetrokken.

Feyenoord speelt over een week de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Besiktas en een opvolger van Pellè zal er dan vermoedelijk nog niet bij zijn. Fred Rutten bljft daar rustig onder en maakt zich - in tegenstelling tot het Legioen - geen zorgen.

"Mitchell Te Vrede heeft vorig seizoen als vervanger van Pellè laten zien dat hij zijn mannetje kan staan en eventueel kan Elvis Manu ook nog uit de voeten op die positie", zegt Rutten in Voetbal International. De Rotterdammers blijven wel naar een nieuwe spits zoeken. "Het lijkt me heel logisch dat een club als Feyenoord altijd op zoek is naar een topscorer."

Bas Dost geldt als eerste optie voor Feyenoord. Maar ook als de eredivisionist er komende week in slaagt de spits vast te leggen, is hij door een blessure nog niet inzetbaar voor de duels met de Turken.