'Lijstje van Feyenoord: publiekslieveling ook niet op nummer twee'
Feyenoord zoekt naar alternatieven voor Bas Dost

'Lijstje van Feyenoord: publiekslieveling ook niet op nummer twee'

23-07-2014 19:30
3

Feyenoord focust zich niet volledig op de komst van Bas Dost. De spits van VfL Wolfsburg is de gewenste opvolger van Graziano Pellè, maar de Rotterdammers hebben meer opties achter de hand.

John Guidetti wordt al tijden in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord. Verwacht wordt dan ook dat de Zweed optie nummer twee is, maar dat blijkt niet het geval. Volgens Voetbal International heeft de eredivisionist andere kandidaten op het oog mocht Dost onhaalbaar blijken.

Fred Rutten liet al weten dat hij momenteel twee opties in zijn selectie heeft, Mitchell te Vrede en Elvis Manu. Technisch directeur Martin van Geel zoekt intussen verder naar een topschutter. "We hebben meer lijntjes uitstaan. Het gaat erom dat we op het juiste moment toeslaan", aldus de beleidsbepaler van de nummer twee van afgelopen seizoen.

Dost leek eerder weinig trek te hebben in een terugkeer naar Nederland, maar daar kwam zijn zaakwaarnemer Henk Nienhuis later op terug. "Bas heeft juist aangegeven dat hij salaris wil inleveren. Hij vindt Feyenoord een fantastische club", zei de vertegenwoordiger.