Geen transfer voor back: Ik denk op dit moment alleen maar aan Heerenveen
"De trainer heeft gezegd dat ik mijn kansen krijg en daar vertrouw ik op"

Geen transfer voor back: "Ik denk op dit moment alleen maar aan Heerenveen"

23-07-2014 19:52

Volgens enkele geruchten zou Doke Schmidt akkoord zijn over een terugkeer naar Go Ahead Eagles. De rechtsback van sc Heerenveen werd zelf ook verrast door die berichten, geeft hij op de website van zijn club aan.

Schmidt speelde afgelopen seizoen op huurbasis in Deventer en van een terugkeer is geen sprake. "Ik weet niet waar dat vandaan komt maar het klopt niet", zegt de 22-jarige Fries op het digitale thuis. "Ik denk op dit moment alleen maar aan Heerenveen."

Met Heerenveen speelde hij dinsdag tegen uitgerekend Go Ahead (1-2 winst). "Dit was mijn eerste volledige wedstrijd. Ik zat er tegen het einde aardig doorheen", aldus Schmidt, die gematigd tevreden was over zijn optreden tegen zijn voormalig werkgever.

Uiteindelijk moet de voormalig jeugdinternational zien af te rekenen met Stefano Marzo. Pele van Anholt, een andere concurrent, is voorlopig naar de linkerkant verhuisd. "De trainer heeft gezegd dat ik mijn kansen krijg en daar vertrouw ik op. Ik zal alles geven in de wedstrijden en op de training om een basisplek af te dwingen."