Mourinho bouwt Chelsea om 'beest': Ik hoef me niet aan te passen
"De ploeg gaat spelen zoals ik gewend ben"

Mourinho bouwt Chelsea om 'beest': "Ik hoef me niet aan te passen"

23-07-2014 21:34
5

Diego Costa komt bij Chelsea terecht in een gespreid bedje. De spits, die eerder deze maand zijn transfer naar de Engelse club afrondde, hoeft zich niet aan te passen van José Mourinho.

Mourinho bouwt Chelsea dit seizoen volledig om Costa heen, zo kreeg de spits te horen tijdens de onderhandelingen met zijn nieuwe club. "Eén van de dingen die Mourinho zei, is dat ik me niet hoef aan te passen. De ploeg gaat spelen zoals ik gewend ben", aldus Costa tegen Chelsea TV.

Met Atlético Madrid vierde de Spaanse Braziliaan, die vorig seizoen 36 keer scoorde, grote successen. "Dus er is ook geen behoefte om veel te veranderen. De trainer weet wat hij met mij in huis heeft gehaald. Hopelijk kan ik net zo'n goed seizoen draaien als de vorige."

"Uiteindelijk was mijn keuze voor Chelsea heel simpel. Hier spelen de beste spelers ter wereld, met de beste manager ter wereld. Het is een club met een rijke historie en de ideale plek voor mij om beter te worden. Ik ga het shirt van Chelsea met heel veel trots dragen."