WK-ganger zoveelste vraagteken bij Feyenoord: We gaan het zien
"Wat ik wil? Ik focus me nu op Feyenoord"

WK-ganger zoveelste vraagteken bij Feyenoord: "We gaan het zien"

23-07-2014 23:20
2

Terence Kongolo mocht na het WK met Oranje genieten van een mini-vakantie, maar is inmiddels alweer terug bij Feyenoord. Die club moet vrezen voor een vertrek van het talent.

De twintigjarige Kongolo staat in belangstelling van Southampton, VfB Stuttgart en Hamburger SV, terwijl zijn contract nog altijd niet is verlengd. De verdediger wilde na het oefenduel met Real Sociedad (1-1) waarin hij een kwartier meedeed, niet veel kwijt over zijn toekomst.

"Of er veel interesse is? Ik houd me niet bezig met die belangstelling. Wat ik wil? Ik focus me nu op Feyenoord. En dan zien we wel wat er in de toekomst gebeurt", vertelt hij aan Fox Sports. "Feyenoord wil mijn contract graag verlengen. We moeten zien of we er uit komen."

Kongolo is in ieder geval blij weer terug te zijn in De Kuip. "Dit is wel wat anders dan het WK. We moeten het weer oppakken. Dit is een nieuwe start en we willen er snel klaar voor zijn. Ik heb daar geen moeite mee, het is alleen maar leuk. Mooi als de Feyenoord-fans je zo ontvangen."