'Boulah' moet aan de bak: Ik heb een conditionele achterstand
Rutten houdt verdedigende aanwinst goed in de gaten

'Boulah' moet aan de bak: "Ik heb een conditionele achterstand"

24-07-2014 00:51
4

Khalid Boulahrouz moet in de voorbereiding een extra stapje zetten om zijn teamgenoten bij Feyenoord bij te houden. De verdedigende aanwinst heeft een conditionele achterstand.

Boulahrouz gaf na het oefenduel met Real Sociedad (1-1) toe dat hij met het Champions League-tweeluik tegen Besiktas in aantocht nog niet fit is. "Ik heb een conditionele achterstand, ik ben natuurlijk later ingestroomd", vertelt de 32-jarige verdediger aan Fox Sports.

"We proberen elke dag winst te boeken, zodat ik volgende week topfit kan verschijnen tegen Besiktas", aldus De Kannibaal, die goed in de gaten wordt gehouden door trainer Fred Rutten. "Boulahrouz wordt met de week fitter. Maar we moeten oppassen dat hij er niet overheen gaat, hij moet fit blijven voor een lange tijd."

Boulahrouz is vol vertrouwen over de kansen in het nieuwe seizoen. "We willen bovenin meedraaien en om de prijzen meespelen. Ik denk dat de fans snakken naar succes. Er zijn dan veel spelers weggegaan, dus wordt het opbouwen. Desondanks willen we om de prijzen meedoen, wie er ook bijkomt."