'Tweede club uit Londen adoreert Vlaar: ook Tottenham denkt aan Oranje-klant'
Aston Villa moet rekening houden met bod uit Londen

'Tweede club uit Londen adoreert Vlaar: ook Tottenham denkt aan Oranje-klant'

24-07-2014 07:01
4

Ron Vlaar is uitgegroeid tot één van de meest gewilde verdedigers van de Premier League. De Oranje-international van Aston Villa liet een uitstekende indruk achter tijdens het WK in Brazilië en kan daar nu de vruchten van plukken.

De aanvoerder van de club uit Birmingham werd eerder al in verband gebracht met clubs als Southampton en Queens Park Rangers. Volgens The Daily Mail is nu ook Tottenham Hotspur gecharmeerd van de Nederlands international. De Londenaren hopen Aston Villa, dat Vlaar niet wil laten vertrekken, te overtuigen door naast een geldbedrag ook een speler naar Birmingham te sturen.

Volgens de boulevardkrant is Tottenham bereid om de Duitse voetballer Lewis Holtby naar Aston Villa te laten gaan, in ruil voor Vlaar. De club dacht ook Michael Dawson in te kunnen zetten als ruilmateriaal, maar de verdediger wil absoluut niet vertrekken uit de Engelse hoofdstad. Vlaar is bij Aston Villa in het bezit van een contract tot de zomer van 2015. De club gaf eerder deze week te kennen graag te willen verlengen met Ron Beton.

Tottenham Hotspur versterkte zich woensdag al met Michel Vorm. Naast de Oranje-doelman trok ook Swansea City-verdediger Ben Davies naar Londen.