FC Groningen houdt kaken op elkaar over toekomst van smaakmaker Kostic
Eredivisie-club wil voorbereiding op Europa League-duel niet verstoren

FC Groningen houdt kaken op elkaar over toekomst van smaakmaker Kostic

24-07-2014 09:39

FC Groningen wil in aanloop naar de Europa League-return tegen Aberdeen niet stilstaan bij de toekomst van Filip Kostic. De Servische smaakmaker staat in de belangstelling van Sporting Portugal.

Kostic maakt er zelf geen geheim van graag de overstap naar Portugal te willen maken. Sporting bracht tot twee keer toe een bod uit op de aanvaller, beide keren stemde FC Groningen niet in met de geboden transfersom. De verwachting is dat de Portugese topclub het daar niet bij laat zitten; een nieuwe aanbieding lijkt onderweg. Zo kan het dus zomaar zo zijn dat Kostic donderdag zijn laatste wedstrijd in dienst van FC Groningen speelt.

"Ik wil de voorbereiding nu niet verstoren en zeg er dan ook nog niks over", zegt Nijland in De Telegraaf over de toekomst van Kostic. De nummer twee van het afgelopen seizoen in Portugal wil met Kostic de Champions League in, maar is niet de enige club die gecharmeerd is van de Serviër. FC Groningen werkt donderdag in Euroborg de return af in de tweede voorronde van de Europa League tegen Aberdeen. Het eerste duel in Schotland eindigde in 0-0.