Het is geweldig dat we de kans hebben om zes prijzen te winnen
"We doen op zes fronten mee en willen elke prijs winnen"

"Het is geweldig dat we de kans hebben om zes prijzen te winnen"

24-07-2014 10:44

Volgens Gareth Bale is Real Madrid aankomend seizoen van plan om beslag te leggen op maar liefst zes prijzen. De Madrilenen hopen op eremetaal tijdens de Europese Supercup, de Supercopa, het WK voor clubs, de Copa del Rey, de Champions League en de Spaanse competitie.

"Het is geweldig dat we de kans hebben om zes prijzen te winnen. We willen ze allemaal, maar weten dat het lastig wordt", vertelt de vleugelaanvaller aan Marca. "Onze doelstelling is hetzelfde als in de voorgaande seizoenen. We doen op zes fronten mee en willen elke prijs winnen. Het zal een lang seizoen worden."

De strijd om de Supercup, die gaat tussen de winnaar van de Champions League en de Europa League, vindt plaats in Cardiff. Voor Bale een speciale plek, aangezien hij afkomstig is uit Wales. "Het is erg speciaal om de Supercup in Cardiff te spelen en het is de eerste prijs waarop we beslag kunnen leggen. We gaan er voor vechten."

"Het is een spannende tijd als je de beste ploeg van Europa bent", gaat de voormalig speler van Tottenham Hotspur verder. "Iedereen hier, de spelers en de technische staf, wil alles winnen. We blijven hongerig naar succes. We willen ook de Champions League met succes verdedigen."