Lazio-president heeft goede hoop: De Vrij wil naar ons komen
"Op 31 juli hebben we contact met de club en zullen we linksom of rechtsom een antwoord geven"

Lazio-president heeft goede hoop: "De Vrij wil naar ons komen"

24-07-2014 11:59

SS Lazio staat volgens president Igli Tare sterk in een mogelijke transfer van Stefan de Vrij. Uit de woorden van de bestuurder van de Romeinen blijkt dat zowel Feyenoord als de verdediger zelf positief gereageerd heeft op de avances van de Italiaanse subtopper.

"We zijn naar Nederland geweest, nadat de speler zijn goedkeuring gaf", zegt Tare in gesprek met een groep van vijftig supporters, geciteerd door Lalaziosiamonoi. "Feyenoord liet ons weten dat ze hem niet voor het WK wilden verkopen, maar dat ze ons snel erna als eerste zouden bellen als potentiële koper."

"In plaats daarvan zijn er andere clubs aan de speler aangeboden. Manchester United? Ze hebben die jongen niet gekocht", vervolgt de president. "De Vrij wil naar ons komen, omdat wij hem beter perspectief, meer ruimte en een bepaalde manier van spelen kunnen bieden. Wat er nu gebeurt? Op 31 juli hebben we contact met de club en zullen we linksom of rechtsom een antwoord geven."

Lazio probeert al geruime tijd om De Vrij naar Rome te halen, maar inmiddels hebben meer clubs een oogje op de verdediger van Feyenoord en het Nederlands elftal. Louis van Gaal en Ronald Koeman, managers van respectievelijk Manchester United en Southampton, willen graag weer met hem samenwerken. Eerder deden zij dat bij Oranje en Feyenoord.