'Feyenoord na Ba tegenover nog een Chelsea-speler in CL'
Demba Ba: "Hij zou graag samen met me willen spelen"

'Feyenoord na Ba tegenover nog een Chelsea-speler in CL'

24-07-2014 12:46
1

Feyenoords Champions League-tegenstander Besiktas is in gesprek met Chelsea-middenvelder Marko Marin. De Turkse topclub wil de 25-jarige Duitser graag nog voor het treffen met de Rotterdammers vastleggen.

"Er is niet veel tijd meer voor onze wedstrijd tegen Feyenoord", zegt president Fikret Orman tegen Turkse media. De twee clubs spelen woensdag 30 juli voor het eerst tegen elkaar. "Als er morgen een speler komt, dan is het onwaarschijnlijk dat hij speelt. Maar we gaan sowieso een speler aantrekken."

Voor de eerste van twee wedstrijden hoeft Feyenoord dus geen rekening te houden met een nieuwe speler, maar voor de return in Istanbul op 6 augusts mogelijk wel. Dat zou dus Marin, die vorig seizoen verhuurd werd aan Sevilla, kunnen zijn. "We zijn in gesprek met Marin. We kunnen hem transfereren of een naam waarmee we nog niet mee in verband gebracht zijn."

Besiktas deed onlangs al zaken met Chelsea door spits Demba Ba aan te trekken. Volgens de Senegalees ziet Marin de overstap ook wel zitten. "Hij belde me na mijn transfer naar Besiktas en zei dat ze ook in hem geïnteresseerd waren", vertelt Ba aan Yeni Şafak, een Turkse krant. "Hij zou graag samen met me willen spelen. Chelsea gaat hem waarschijnlijk weer verhuren, dus dit is zeker iets dat zou kunnen gebeuren."