Monaco heeft een bod gedaan, maar Sneijder wil bij Galatasaray blijven
Gesprekken over verlenging in Istanbul, daarna mogelijk trainersrol

"Monaco heeft een bod gedaan, maar Sneijder wil bij Galatasaray blijven"

24-07-2014 15:51
6

Wesley Sneijder is een gewilde speler op de transfermarkt, zegt zaakwaarnemer Guido Albers. AS Monaco deed zelfs een bod, maar de Nederlander wil volgens zijn agent bij Galatasaray blijven.

Ook Manchester United werd weer aan Sneijder gelinkt, maar net als een transfer naar Monaco lijkt ook een hereniging met voormalig bondscoach Louis van Gaal er niet in te zitten. "Veel clubs hebben na het WK contact gezocht over Wesley Sneijder", vertelde Albers aan Turkish Football. "Maar Wesley wil geen vertrek."

"Er waren veel clubs geïnteresseerd, maar Manchester United heeft geen bod gedaan. Monaco wel, maar Sneijder wil bij Galatasaray blijven", vervolgde Albers. "Zoals ik al eerder gezegd heb, houdt hij van het leven in Istanbul en heeft hij zich in de stad gesetteld. Hij is niet geïnteresseerd in andere aanbiedingen."

Nog vijf jaar en dan coach bij 'Gala'
Sneijder heeft het zelfs zo naar zijn zin bij de club, dat hij mogelijk ook na het beëindigen van zijn loopbaan blijft als coach. Albers: "Hij heeft een geweldige relatie met Unal Aysal, hij kan zeer goed opschieten met de president. Hij overweegt om voor de rest van zijn carrière bij Galatasaray te blijven."

"Dat is zeker een optie (verdergaan als coach, red.), maar wij denken nu aan het verlengen van zijn contract", ging Sneijders belangenbehartiger verder. "We voeren daar al gesprekken over, waardoor hij met drie jaar kan verlengen, bovenop de twee jaar die nog van zijn contract over zijn. Dan heb je het dus over nog vijf jaar hier in Turkije."