'Manchester United aast op PSV-ster en wil hem direct weer verhuren'
Droomtransfer lonkt voor jongeling

'Manchester United aast op PSV-ster en wil hem direct weer verhuren'

24-07-2014 20:37
10

PSV dreigt Memphis Depay slechts enkele weken voor de start van het nieuwe seizoen in de Eredivisie kwijt te raken. Volgens BBC-verslaggever Mike Keegan overweegt Manchester United namelijk serieus om de aanvaller naar de Premier League te halen.

De twintigjarige Depay maakte indruk op het WK in Brazilië en diverse Europese topclubs volgen zijn ontwikkeling op de voet. Manchester United-trainer Louis van Gaal kent de linksbuiten goed door hun gezamenlijke tijd bij het Nederlands elftal en zou de absolute smaakmaker van PSV graag naar Engeland halen nu hij nog niet overdreven duur is. PSV zou voor ruim twintig miljoen euro wel zaken willen doen.

Overigens ziet Van Gaal Depay nog niet als een directe versterking voor Manchester United. Volgens de eerder genoemde journalist wil de Engelse grootmacht de dribbelaar namelijk kopen en direct weer verhuren. Onduidelijk is of PSV daar dan de beste papieren voor heeft, of dat United een voorkeur heeft voor een club uit de Premier League zodat Depay kan wennen aan het Engelse voetbal.