Van Gaal kan fluiten naar komst gewenste middenvelder: Ik ga niet
Chileen komt met duidelijkheid

Van Gaal kan fluiten naar komst gewenste middenvelder: "Ik ga niet"

24-07-2014 21:00
1

Louis van Gaal kan de komst van Arturo Vidal definitief vergeten. De middenvelder wordt al maanden in verband gebracht met Manchester United, maar heeft donderdagavond naar buiten gebracht dat het niet tot een transfer naar de topclub uit de Premier League zal komen.

De 27-jarige Vidal ontwikkelde zich de afgelopen seizoenen bij Juventus tot één van de beste middenvelders ter wereld. Manchester United zou bereid zijn om ruim 45 miljoen euro te betalen voor de Chileense WK-ganger, maar een akkoord werd er nog niet bereikt. In een eerder stadium bracht The Guardian naar buiten dat Van Gaal helemaal niet op de komst van de spelmaker zit te wachten.

Onduidelijk is of dat inderdaad de reden is van het afketsen van de transfer. "Ik ben op dit moment nog steeds op vakantie. Of ik met zekerheid kan zeggen dat ik bij Juventus blijf? Ik weet het niet. Maandag praat ik met trainer Allegri en dan zullen we het wel zien. Ik voel me gelukkig bij Juventus. Ik ben rustig en dat kunnen de fans van Juventus ook zijn. Ik ga niet naar Manchester", aldus Vidal tegenover Tuttosport.