Stuttgart bevestigt interesse in sterkhouders Feyenoord en Groningen
Duitsers willen ploeg versterken

Stuttgart bevestigt interesse in sterkhouders Feyenoord en Groningen

24-07-2014 22:17
5

VfB Stuttgart vocht vorig seizoen tegen degradatie, maar wil komend seizoen weer meestrijden om Europees voetbal. Technisch manager Fredi Bobic beseft dat versterkingen noodzakelijk zijn om dat doel te kunnen bereiken. Twee spelers uit de Eredivisie staan hoog op het verlanglijstje.

In gesprek met de Stuttgarter Zeitung geeft Bobic namelijk toe dat hij belangstelling heeft Terence Kongolo (Feyenoord) en Filip Kostic (FC Groningen). "Dat zijn inderdaad spelers die we met bovengemiddelde interesse volgen. Maar het zal moeilijk worden om hen ook daadwerkelijk naar de club te halen", aldus de technisch manager.

Wedden

Meer odds

Kongolo geldt als één van de grootste defensieve talenten van Europa en is op twintigjarige leeftijd al een vaste waarde bij Feyenoord. De Rottterdammers willen het contract van de jongeling vertrekken en zien hem als een belangrijke speler voor volgend seizoen. Stuttgart zal dan ook diep in de buidel moeten tasten.

Kostic is de absolute smaakmaker van FC Groningen en staat ook in de belangstelling van Sporting Portugal. De linksbuiten ziet een overstap naar de Portugese topclub helemaal zitten, maar de subtopper uit de Eredivisie is niet van plan om mee te werken aan een transfer en verlangt naar verluidt zo'n acht miljoen euro voor de talentvolle Serviër.