'Huntelaar kan opvolger Drogba en ploeggenoot Sneijder worden'
Aanvaller in beeld bij Galatasaray

'Huntelaar kan opvolger Drogba en ploeggenoot Sneijder worden'

25-07-2014 07:48
1

Klaas-Jan Huntelaar heeft de droom ooit nog eens in de Engelse Premier League te spelen, maar hij kan deze zomer ook voor een ander avontuur kiezen. Galatasaray is geïnteresseerd in de Nederlandse spits.

Dat melden Turkse media vrijdag. Huntelaar heeft bij Schalke 04 nog een contract voor één seizoen. De ploeg uit Gelsenkirchen is er echter alles aan gelegen de goaltjesdief te behouden en zal de hoofdprijs willen ontvangen bij een vertrek. In Istanbul moet Huntelaar zich ontfermen over de erfenis van Didier Drogba, die waarschijnlijk terugkeert bij Chelsea.

Horst Heldt, technisch directeur van Schalke 04, liet eerder al weten dat Huntelaar wat hem betreft niet in de etalage staat. Dat zei hij toen Liverpool aan de Nederlander werd gelinkt. "Liverpool, Klaas-Jan en zijn zaakwaarnemer hebben geen contact met ons opgenomen. We zijn ook niet geïnteresseerd in het verkopen van Huntelaar."

Bij Galatasaray zou Huntelaar ploeggenoot worden van Wesley Sneijder, met wie hij al samenspeelde bij Ajax. Huntelaar stond ook onder contract bij PSV, AGOVV Apeldoorn, sc Heerenveen, Real Madrid, AC Milan en nu dus Schalke 04.